Skip to content

Марки представяни от АДОРНО ООД

Babymoov ФранцияBabymoov France

НОВОВЪВЕДЕНИЯ, КАЧЕСТВО И НЕОБХОДИМОСТ – това са трите ключови и най-важни думи в речника на Babymoov.От началото 1997 г. до днес, дизайнерите и инженерите на Babymoov създават продукти с иновационни технически характеристики и модерен дизайн. Всички продукти на Babymoov са тествани в независими лаборатории и са с доказано високо качество. Резултатните от всички анкети направени във Франция през последните години показват единодушно – продуктите с марката Babymoov са изключително интересни и много полезни за младите семейства.

 

Concord Германия

CONCORD Germany

Тази компания за детски обезопасителни седалки ( столчета за кола ) е създадена преди повече от 25 години. Тя си е поставила за цел да помага на родителите да направят всекидневния живот с децата си колкото е възможно по-безопасен и приятен, както и да носят радост и добро настроение. Освен осигуряване на максимална защита, удобство и безопасност продуктите на CONCORD отговарят на най-високите световни стандарти.

 

David Fussenegger АвстрияDavid Fussenegger Austria

Фирмата е един от водещите производители в Австрия на текстилни продукти, в това число и на детски и бебешки одеяла и завивки от памук, бамбук и др. натурални, органични, сертифицирани материали

 

Naty Швеция

Naty Sweden

Какво прави ЕКО пелените NATY Nature Babycare предлагани от АДОРНО ООД, толкова добри?

Всички, работещи в екипа на Naty се гордеят с прекрасните еко пелени, които произвеждат, тъй като те имат наистина голямо признание по целия свят.  Единствено марката Naty открито декларира пълния състав на пелените, който е потвърден и с международни сертификати!

Има и много други производители на пелени, които претендират за екологичност, но в състава на техните пелени и до сега се използват продукти, базирани на нефт.  Затова в NATY са били убедени, че за да се отличават произведените от тях пелени от останалите на пазара, трябва да се разработи и предложи съвсем нов революционен продукт.  Ето защо екипът на НАТИ дълги години разработва, тества  и в крайна сметка създава напълно натурален еко продукт, като от тогава  постоянно и неуморно работи за подобряването му със всяка изминала година.

Пелените Naty са напълно хипоалергенни, натурални и не съдържат вещества, които могат да увредят кожата и здравето на бебето.

При производството на еднократните пелени Nature Babycare се използват основно биоразградими естествени материали, които максимално щадят както бебето, така и природата.

В пелените не се съдържат токсични материали като хлор, латекс, ГМО и продукти, базирани на нефт, изкуствени аромати и бои.

Външният слой  е със състав от царевично нишесте, целулозни фибри и 100% биоразградим полиестер.

Материалите не пропускат течност, но позволяват на пелената да диша. В резултат пелената не запарва и остава суха за по-дълго време.

Абсорбиращият слой е съвсем тънък, но много ефективен – състои се от биоразградима целулозна маса, смесена с минимално количество суперабсорбент (SAP), който намалява нуждата от по-чести смени на пелената.

Суперабсорбентът който се изпалзва при произвадството ЕКО пелените NATY Nature Babycare е грижливо тестван за алергични реакции и токсичност.

Това са основните причини, които правят ЕКО пелените NATY  предлагани на пазара от Бебе Маркет толкова добри и предпочитани в цял свят.